• Lorem ipsum

Essential Basics is al meer dan 15 jaar importeur van Superfeet in de Benelux en heeft al honderduizenden zolen verkocht. Deze site hebben we ontwikkelt om meer bekendheid te geven aan de zolen van Superfeet omdat wij ervan overtuigd zijn dat we nog veel meer mensen blij kunnen maken met onze zooltjes en om onze dealers te ondersteunen. 

Essential Basics investeert veel tijd in het opleiden van winkelpersoneel. Onze dealers zijn altijd sport-speciaalzaken waar je terecht kunt voor gedegen advies. Superfeet zooltjes vind je verder bij fysiotherapeuten en chiropractoren. Wist je dat Superfeet zooltjes de enige standaard zooltjes zijn die door chiropractoren worden aanbevolen?

Waarom Pijnvrijsporten.com

Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 70% van de mensen wel eens klachten heeft tijdens het sporten. Wat ook gebleken is, is dat de meeste mensen deze “pijntjes” negeren maar dat ze op termijn wel vervelende gevolgen kunnen hebben. 

We weten uit ervaring dat zooltjes van Superfeet heel veel van deze klachten kunnen verhelpen of verminderen. Ben je niet tevreden dan helpen we je graag totdat dat wel zo is. We hebben door de jaren heen al zoveel positieve ervaringen gezien, dat willen we graag delen. 

80% van de mensen heeft een doorgezakte/instabiele voet, dat is regelmatig de oorzaak van de meest uiteenlopende klachten. Het gebruik van een goede (stabiliserende) inlegzolen kan veel verschil maken en het comfort verhogen. Goede inlegzolen verbeteren de gezondheid van de voeten en hebben daarmee effect op het gehele lichaam.

Heb je vragen of wil je advies? Neem dan contact met ons op via [email protected] of bel ons!